- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsHISWA Vereniging en RECRON fuseren

HISWA Vereniging en RECRON fuseren

- Advertentie -

Delen

Ondernemersorganisatie voor jachtbouw en watersport HISWA Vereniging en branchevereniging voor recreatieondernemers RECRON, fuseren op 1 januari 2020 definitief tot de nieuwe ondernemersvereniging HISWA-RECRON. De onderneming wordt zodoende de branchevereniging voor alle bedrijven in de watersport en vrije tijd.

“De fusie is een logische stap. Zo realiseren we een grotere slagkracht bij lobby, krijgen onze leden meer diensten en producten voor dezelfde contributie en zijn er meer investeringen mogelijk voor innovatie en ledenvoordeelprogramma’s. Door de fusie maken we ons klaar voor de toekomst en zorgen we voor continuïteit van de branche,” aldus Geert Dijks, die directeur wordt van de fusieorganisatie.

Groeisector

Volgens Peter Brussel, de nieuwe voorzitter van HISWA-RECRON, is de vrijetijdssector een groeisector, met een omzet gelijk aan de bouwsector en twee keer de landbouw. “Samen met de vice-voorzitter Cees Slager en het nieuwe bestuur, maken we een sterke vuist om dit belang te borgen.”

Met een netwerkorganisatie van 2.500 ondernemers en een bureauorganisatie van ruim dertig medewerkers, profileert HISWA-RECRON zich als kenniscentrum voor ondernemers, overheid en onderwijs. Er komt een afdeling jachtbouw & watersport en een afdeling leisure & recreatie.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -