- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGoed toeven aan het Asiadok

Goed toeven aan het Asiadok

- Advertentie -

Delen

Afgelopen weekend was het prima lenteweer. De bezoekers van het Antwerp Nautical Event in en aan het Asiadok konden hun tijd zodoende goed verdelen over het buitenterrein en de ruimtes binnen bij Nassau Scheepsbenodigdheden en De Wit Bunkering. Want er was op beide dagen (zaterdag 12 en zondag 13 maart) zowel binnen als buiten van alles te zien en beleven.

Varen

Er waren havenrondvaarten met Waterlimo’s, jongeren konden meezeilen in het dok, aan de steiger van de gloednieuwe Antwerp Nautical Center Koophaven lagen enkele jachten te wachten op een nieuwe eigenaar en gaven medewerkers van de gemeentelijke afdeling Stadshaven uitleg over de vorig jaar in de vaart gekomen Cetacea, waarmee drijfafval uit de oude havendokken wordt opgevist.

In de winkel- en voorraadruimtes waren stands ingericht.

Bezoekers konden ook een kijkje nemen aan boord van de in het Asiadok afgemeerde Charles-D. Deze bunkertanker is van BTB, onderdeel van De Wit Bunkering. Op de kade gaven studenten van de Universiteit Antwerpen uitleg over de solarboat die ze hadden meegenomen.

Brusselse wafels

Voortdurend druk was het bij de buiten opgestelde bakcaravan, waar men graag even in de rij stond voor een gratis en verse Brusselse wafel (mét een grote portie slagroom). Binnen was ook voldoende aanbod om de inwendige mens te verwennen. Er waren twee bars en een stand waar heerlijke kippen- en tomatensoep werd geserveerd.

Op de uitgestippelde route door de winkel- en voorraadruimtes verspreid staande stands met meer dan veertig bedrijven: leveranciers aan de beroeps- en de recreatievaart. De exposanten hadden volop tijd en aandacht voor de belangstellenden, knoopten een praatje aan, gaven uitleg over hun producten en er werd ook regelmatig iets verkocht. De Nassau-kassa rinkelde eveneens doorlopend, want de winkel was gewoon open en er waren interessante acties en kortingen. Zodoende konden zowel de organisatoren, deelnemende leveranciers en de bezoekers terugkijken op een geslaagd weekend.

De Antwerp Nautical Center Koophaven beleefde zijn vuurdoop.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -