- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGeplande werkzaamheden van RWS gaan door

Geplande werkzaamheden van RWS gaan door

- Advertentie -

Delen

Ondanks de coronacrisis gaat Rijkswaterstaat zoveel mogelijk door met de lopende en geplande aanbestedingen. Dat is de strekking van een brief die Rijkswaterstaat naar marktpartijen heeft verstuurd, naar aanleiding van de maatregelen om het virus in te dammen.

Alle projecten gaan door, maar wel op voorwaarde dat de veiligheid en kwaliteit zijn geborgd.

Geraakt

“Het werk waar de markt en Rijkswaterstaat samen verantwoordelijkheid voor dragen zal geraakt worden. Ik zal er alles aan doen wat binnen mijn mogelijkheden ligt om het werk zoveel als verantwoord mogelijk door te laten gaan”, schrijft directeur-generaal Michèle Blom in de brief.

Onder de werkzaamheden die door gaan vallen onder meer het beheer en onderhoud, vervanging en renovatie en de aanleg van wegen. Ook verkeer- en watermanagement en ICT vallen daar onder. RWS houdt de situatie in de gaten en zal samen met de marktpartijen blijven bepalen of aan de voorwaarden van veiligheid en kwaliteit wordt voldaan.

“Er worden alternatieven gezocht voor onderdelen van het aanbestedingsproces die normaal gesproken fysiek plaatsvinden. Daar worden andere vormen voor gezocht, met name in de dialoogfase, zodat we zo min mogelijk vertraging oplopen”, aldus RWS.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -