- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsExtra romantische vaartocht FutureLand Ferry op Valentijnsdag

Extra romantische vaartocht FutureLand Ferry op Valentijnsdag

- Advertentie -

Delen

Op donderdag 14 februari vaart de Futureland Ferry extra rond om met verliefde stelletjes te varen langs de romantische lichtjes van de haven. Bij Havenbedrijf Rotterdam zijn ze benieuwd of er aan boord iemand op de knieën gaat voor een aanzoek.

De love boat gooit om 18.00 uur de trossen los op de Maasvlakte. Onderweg word je in de watten gelegd met een uitgebreid romantisch diner. Van de feestelijke afsluiting snoepen jullie samen: een grand dessert to share.

De culinaire verzorging is in handen van restaurant New Fork. Tijdens de extra lange rondvaart zie je het nieuwste havengebied van Rotterdam. De zon zakt achter de horizon en je krijgt zicht op de honderden lichtjes die de terminals verlichten.

 

Inschrijven

De kosten voor deze vaartocht met diner bedragen 47,50 euro per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar varen en eten mee voor 32,50 euro. (ot en met twee jaar gratis, exclusief de maaltijd). Inschrijven kan op www.futureland.nl.

 

FutureLand

FutureLand is toegankelijk voor jong en oud, je beleeft er de haven van de toekomst. FutureLand ligt midden in de Rotterdamse haven en biedt uitzicht op Maasvlakte 2 in ontwikkeling. Het informatiecentrum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag en op zondag.

Van 1 mei tot 1 oktober is FutureLand ook alle zaterdagen geopend. De toegang is gratis. De FutureLand Express en de FutureLand Ferry staan het gehele jaar klaar voor rondritten en vaartochten door de nieuwe havens.

foto: Havenbedrijf Rotterdam/Arnold Jansen

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -