EBR Marine gaat zelfstandig verder

0

EBR Marine staat sinds 14 juli weer op eigen benen. Na ruim anderhalf jaar onder de vleugels van Koedood Marine Group te hebben geopereerd, gaat het bedrijf uit Lage Zwaluwe zelfstandig verder.

Koedood Marine Group zorgde in oktober 2018 voor een doorstart van EBR Marine Constructions, na het faillissement kort daarvoor. “Met het team dat was overgebleven uit oud-EBR en de medewerkers van Koedood Marine Group was meteen een goede klik, waardoor met respect en vertrouwen samen aan de toekomst van EBR gewerkt kon worden”, meldt het bedrijf in een persbericht.

Vertrouwen

“Na een fijne samenwerking van anderhalf jaar, waarin het vertrouwen naar de klanten weer is opgebouwd en EBR Marine prachtige projecten mocht starten en succesvol afronden, is besloten door het management van Koedood en EBR Marine, dat EBR Marine op eigen benen verder zal gaan.” met Henri Kruisinga als directeur.

Arie Koedood zegt daarover: “Het voelde als de Brabantse tak van onze familie, maar hoewel we dan geen familie meer zijn, blijven we wel goede vrienden.”

Stuurhuizen, autokranen en lieren

Met deze nieuwe fase richt EBR Marine het vizier op de toekomst. “Uiteraard blijft EBR Marine anticiperen op de vraag binnen de scheepvaart. Wanneer nodig zal EBR Marine het portfolio uitbreiden of aanpassen als er om custom made gevraagd wordt.”

“Met de recente uitbreiding van het serviceteam kan EBR Marine de klant nog verder ontzorgen. Samen met het huidige vaste team en de trouwe leveranciers kijkt EBR Marine ernaar uit om stuurhuizen, autokranen en lieren te blijven leveren, gericht op de toekomst en op een hoger niveau!”

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.