- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDubbele betaling huisvuil is plundering

Dubbele betaling huisvuil is plundering [INGEZONDEN]

- Advertentie -

Delen

J. Vooijs van mcs Mercur vindt dat de inzameling van huishoudelijk afval in de binnenvaart gemakkelijk bekostigd kan worden van de opslag op de gasolie die binnenvaartondernemers al moeten betalen.

Ingevolge van een besluit (van wie) heeft de SAB besloten een extra inkomstenbron te maken. Dit door ingezameld afval dat door de heffing op gasolieverbruik al mee betaald is nogmaals te belasten. (Tenslotte moeten de eindejaarsbonussen ergens vandaan komen en de kinderen zijn ook al zo duur.) Dus de versplinterde binnenvaart is dan snel gevonden en een makkelijk doelwit.
Je bent het zoontje om het even van welke politicus of van een hoge ambtenaar. En wordt benoemd tot directeur van een, voor u in het leven geroepen, stichting. Het is anders totaal niet te verklaren dat een stichting zo misselijkmakend en totaal naast de werkelijkheid staande besluiten neemt en in praktijk brengt.

Door de versnippering in de binnenvaart, u professioneel misbruikt van makend en uitbuitend, ziet u kans ons te plunderen met dubbele betaling over afgevoerd vuil. Bij een gemiddeld gebruik van 7000 liter gasolie per week wordt door een schip 7*52*7,50 betaald en dat komt overeen met een bedrag van 2.750 euro per jaar.
Als gewoon een efficiëntieslag gemaakt zou worden, moet het mogelijk zijn voor deze inkomsten een goed werkend afvalsysteem op te zetten voor al het bedrijfsafval niet zijnde ladingresten. Elke argumentatie die u voor deze plundering gebruikt is ontoereikend.
Gaarne zag ik winst-en-verlies-rekening geopenbaard plus de salarissen van de bestuurders.

J. Vooijs,
mcs Mercur

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -