- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDettmer doet nu ook binnenvaart voor Shell

Dettmer doet nu ook binnenvaart voor Shell

- Advertentie -

Delen

Dettmer breidt haar logistieke activiteiten voor Shell uit. De Duitse rederij vervoerde over zee al olie voor het energieconcern, sinds begin april doet ze dat ook op de Europese binnenwateren.

Directeur Rob de Leeuw van Dettmer Reederei is trots op de deal met Shell. Het eerste transport werd uitgevoerd door de Bernhard Dettmer. De binnenvaarttanker loste op 2 april in Hamburg.

De Bernhard Dettmer (1.831 ton) is gebouwd voor het werk op de Duitse Kanalen en genoemd naar de oprichter van de rederij, die onderdeel is van de Dettmer Group. Ook de twee vorig jaar in de vaart gekomen schepen, Dettmer Tank 120 en Dettmer Tank 122, worden voor Shell ingezet.

 

Michael Diesel

Nieuwe directeur

Op 1 april is de directie van de Dettmer Group versterkt met Gerald Michael Diesel (1964).  Diesel werd in Darmstadt geboren en studeerde Economie aan de Hogeschool RheinMain in Wiesbaden. Hij werkte onder meer bij Air Haniel Logistics, Thyssen Haniel, ABX en Wincanton.

Michael Diesel is als CFO verantwoordelijk voor de financiën. Hij leidt het bedrijf samen met Andreas Niemeyer, die als COO over de operationele zaken gaat.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -