- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBurenfonds van haven doet extra ‘coronadonatie’

Burenfonds van haven doet extra ‘coronadonatie’

- Advertentie -

Delen

Het DeltaPORT Donatiefonds, het ‘burenfonds van de haven’, stelt 75.000 euro beschikbaar voor projecten die direct verband houden met de gevolgen van het coronavirus. “Juist tijdens deze coronacrisis kunnen wij als burenfonds onze meerwaarde laten zien,” legt voorzitter Wim Groenendijk uit.
Het Donatiefonds bestaat deze zomer precies vijftig jaar. In het kader van dit jubileum wilde het fonds een grote, extra donatie doen.

Voorkeur

Veel bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriecomplex, inclusief het Havenbedrijf Rotterdam, helpen elk op hun eigen manier al waar zij kunnen. Het DeltaPORT Donatiefonds blijft daar niet bij achter. “Aanvragen die ook voordeel opleveren voor kleine ondernemers in de regio, zullen een voorkeur hebben”, zegt Groenendijk. Alle aanvragen worden binnen een termijn van twee weken beoordeeld en, indien passend bevonden, toegekend.
Met het DeltaPORT Donatiefonds tonen bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied en het Havenbedrijf Rotterdam al vijftig jaar hun maatschappelijke betrokkenheid. Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -