- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBrand verwoest botenloods in Aalsmeer

Brand verwoest botenloods in Aalsmeer

- Advertentie -

Delen

In de nacht van 19 op 20 april heeft een brand een loods aan de Zwarteweg in Aalsmeer verwoest. Dat meldt de Brandweer van Amsterdam-Amstelland. De brand was zo hevig dat het hele bouwwerk is verwoest. Er stonden onder andere boten in.

Binnen enkele minuten na de eerste melding is er opgeschaald naar ‘grote brand’. Meerdere voertuigen, met assistentie uit buurtregio’s, kwamen de brand bestrijden.

Brandresten

De brand brak rond 01.00 uur uit. De brandweer kon voorkomen dat de vlammen oversloegen naar een kantoorgebouw. Het pand zelf kon niet meer gered worden en de brandweer deed er alles aan om branduitbreiding te voorkomen. Er is gebruik gemaakt van meerdere waterkanonnen en de inzet van een hoogwerker zorgde voor een muur van water tussen het brandende object en de naastgelegen bebouwing.

De brandweer laat weten dat er niemand gewond is geraakt. Er kunnen ongevaarlijke brandresten en roetdeeltjes verwaaien in de omgeving van de uitgebrande loods. Omwonenden kunnen ze met het reguliere afval weggooien.

De oorzaak van de brand is tot op heden nog niet bekend.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -