- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsA. van Nieuwenhuizen en Zn viert eerste paal

A. van Nieuwenhuizen en Zn viert eerste paal

- Advertentie -

Delen

Op zaterdag 16 maart is de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van A. van Nieuwenhuizen en Zn. Het nieuwe bedrijfspand komt op bedrijventerrein Ambachtsezoom in Hendrik-Ido-Ambacht. Aan het eind van dit jaar hoopt het bedrijf vanuit Papendrecht naar de Ecologieweg te verhuizen.

“We zijn uit onze jas gegroeid”, aldus directeur Ad van Nieuwenhuizen. “Als elektrogroothandel zijn wij onder andere gespecialiseerd in levering aan de internationale scheepvaart. De situering een stukje dichter bij de haven van Rotterdam is daarom prettig, maar we zijn vooral blij met de hoognodige extra ruimte voor logistiek, opslag en kantoor om onze bedrijfsvoering goed te kunnen faciliteren.”

Smart Delta Drechtsteden

Het is niet de eerste verhuizing van het bedrijf. Ad van Nieuwenhuizen Senior begon de zaak half jaren 80 met opslag in de garage achter zijn huis in Breda. Via Hardinxveld en Papendrecht hopen ze nu weer vele jaren op bedrijvenpark Ambachtsezoom vooruit te kunnen. “En, gelukkig nog steeds binnen de regio van Smart Delta Drechtsteden.”

“We hebben een mooi en efficiënt pand uitgedacht”, zegt architect Chris van Stam van Bogaerds architecten. “Bovendien een mooie locatie op het circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom. Als familiebedrijf is AVN zich dubbel bewust dat huidige keuzes van invloed zijn in de toekomst. Mooi om te zien aan hoeveel details gedacht wordt. Van circulaire bouwmaterialen op de lange termijn, tot nestkasten of een dakterras voor extra werkplezier.
“Vooral dat laatste hopen we op de Ambachtsezoom veel te beleven”, zeggen de werknemers. “We zoeken nog collega’s!”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -