- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsPeter Brussel (HISWA-RECRON) overleden

Peter Brussel (HISWA-RECRON) overleden

- Advertentie -

Delen

Zondagavond 6 oktober is algemeen voorzitter Peter Brussel (1957) van HISWA-RECRON onverwacht overleden, zo heeft de ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie bekendgemaakt. Hij was herstellende van een medische ingreep, maar kreeg onverwachte complicaties.

Peter Brussel werd eind 2013 benoemd tot algemeen voorzitter van HISWA Vereniging en eind 2019 in dezelfde functie van de fusieorganisatie HISWA-RECRON. “Met zijn leiderschap, passie en ondernemerschap bouwde hij aan het onderscheidend vermogen van HISWA-RECRON”, aldus de vereniging. “Zijn uitgangspunt was het coöperatieve ledenbelang en samenwerking.”

Recht door zee

Peter stond bekend als een nuchtere Noord-Hollander en levensgenieter. “Recht door zee en recht uit het hart. Een krachtige bestuurder met vooruitdenkend leiderschap. Hij had oog voor het collectief en bracht mensen samen binnen onze vereniging. Bovenal was hij een warme en geïnteresseerde man op wie je kon bouwen.”

Zijn overlijden is een groot verlies, stelt HISWA-RECRON. “We gaan Peter op allerlei fronten missen. Namens de vereniging wensen wij zijn gezin, familie en vrienden veel sterkte.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -