- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws'Maritiem ambassadeur' Kees Muller (Multraship) overleden

‘Maritiem ambassadeur’ Kees Muller (Multraship) overleden

- Advertentie -

Delen

Kees Muller van Multraship is op 24 april overleden. Hij was al geruime tijd ziek en is 79 jaar geworden.

Muller was medeoprichter van het sleep- en bergingsbedrijf uit Terneuzen. Zijn carrière in de sleep- en bergingsbranche besloeg ruim zes decennia, nadat hij in het begin van de jaren 60 in een eerder familiebedrijf was begonnen. Door de jaren heen was hij betrokken bij vele honderden bergings- en reddingsoperaties.

Ridderorde

Zijn kinderen Leendert (aan het roer sinds 2002), Eline en Joan en hun partners schrijven in een bericht waarmee ze namens de gehele familie het overlijden van Kees Muller bekendmaakten: “Samen met onze moeder (Heleen, red.) was hij niet alleen de spil in de ontwikkeling van Multraship, maar ook in de bredere sleep-, bergings- en scheepvaartindustrie. Kees had altijd een creatieve geest en was, naast zijn operationele ervaring, de drijvende kracht achter de ontwikkeling van de revolutionaire Carrousel Rave Tug (CRT).”

Kees Muller gold als een gepassioneerd en belangrijk maritiem ambassadeur. In 2011 werd hij daarvoor onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Gangmaker

“Naast zijn uitzonderlijke vaardigheden op het gebied van ondernemerschap en zijn specialistische sleep- en bergingskennis, stond hij alom bekend om zijn charismatische persoonlijkheid. Hij was een echt ‘mensen-mens’ met een voorliefde voor varen, muziek en entertainment. Velen zullen zich hem herinneren als gangmaker, zingend achter de piano”, aldus Leendert, Eline en Joan.

“We zijn dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft gedaan en zijn zeer trots op hem. We zullen zijn nalatenschap in zijn geest voortzetten.”

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -