Werkendamse bedrijven schenken profielwals aan Gilde Vakcollege

0

De druk bezochte open dag van het Gilde Vakcollege Techniek in Gorinchem kreeg extra glans door een gift van de overkant van de Boven-Merwede. Uit handen van Rolf Maliepaard, voorzitter van Werkendam Maritime Industries, ontvingen de docenten Techniek op 21 januari een cheque voor de aanschaf van een profielwals.

Lang gekoesterde wens
‘Zo’n metaalbewerkingsmachine is een lang gekoesterde wens van onze school, want we willen onze leerlingen zo breed mogelijk opleiden’, zei Menno Alberts, teamleider Sector Techniek.
Rolf Maliepaard juicht een brede opleiding van harte toe: ‘Werkendam Maritime Industries, waarin zo’n dertig bedrijven uit de maritieme sector vertegenwoordigd zijn, geeft de wals dan ook met liefde en plezier. Wij hopen dat deze ondersteuning ertoe bijdraagt dat het Gilde Vakcollege goede leerlingen blijft opleiden zodat wij een instroom van bekwame vakmensen in onze Werkendamse bedrijven met vertrouwen tegemoet kunnen zien.’

De techniekdocenten van Gilde Vakcollege zijn verguld met de gift. Uiterst links Rolf Maliepaard; rechts Menno Alberts. (foto WMI)

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.