- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVROOAM Lubricants sluit aan bij Green Award

VROOAM Lubricants sluit aan bij Green Award

- Advertentie -

Delen

VROOAM Lubricants is incentive provider van Green Award geworden. Schepen met een Green Award certificaat krijgen 20 procent korting op de eerste levering van Vickers Oils biologisch afbreekbare smeermiddelen. Ook komen certificaathouders in aanmerking voor een gratis smeerschema, gratis oliemonstering én een onderhouds- en reinigingspakket ter waarde van 250 euro.

Tijdens de Binnenvaartdagen Zwijndrecht heeft CEO Sander van der Velden van VROOAM Lubricants International de symbolische Green Award-plaquette in ontvangst genomen van Jan Fransen, Executive Director van Green Award. Daarmee is de samenwerking officieel een feit.

Vickers Oils

Van der Velden: “Als ontwikkelaar, merk en leverancier van hoogwaardige smeermiddelen voor onder andere de binnenvaart zien wij een grote toekomst voor milieuvriendelijke smeermiddelen. Daarom zijn we een samenwerking met Vickers Oils aangegaan. De biologisch afbreekbare smeermiddelen zijn vooral relevant voor componenten die in contact komen met oppervlaktewater. Met het gebruik van Vickers Oils wordt de impact van de scheepvaart op het milieu verlaagd. En dat is ook wat Green Award nastreeft. Vandaar de stap om ons aan Green Award te verbinden door met ingang van 1 september 2022 korting te geven op producten van Vickers Oils.”

Extra stimulans

Jan Fransen is blij met het besluit van VROOAM: “Incentive providers zijn de smeerolie in de machine van Green Award. Des te meer partijen een voordeel geven aan schepen die zich extra inspannen als het gaat om milieu en veiligheid, des te beter. Met de incentive op producten en diensten van Vickers Oils geeft VROOAM binnenvaartondernemers een extra stimulans om voor biologisch afbreekbare producten te kiezen. Waarvoor dank!”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -