Veth benoemt Esco tot verkoopagent voor Frankrijk

0
Foto: van links naar rechts Martin van der Jagt (General Sales Manager Veth Propulsion), Vanessa Bourdelle (Marketing & Communications bij Esco), Franck Benoit (Manager Marine bij Esco), Bianca Hiati (Sales & Legal Engineer bij Veth Propulsion) en Stephane Jacquemond (Vice president EMEA Marine Sales & Marketing bij Twin Disc).

Met de benoeming van Esco Transmissions als agent voor de Franse markt breidt Veth Propulsion zijn internationale netwerk verder uit. Beide bedrijven maken deel uit van Twin Disc; dus het is een logische stap voor Veth Propulsion om van Esco’s expertise gebruik te maken voor de Franse maritieme markt. In Frankrijk had de thruster-fabrikant uit Papendrecht nog geen verkoopagent.

De bekendmaking vond eind maart plaats tijdens Navexpo. Martin van der Jagt (Veth Propulsion), Franck Benoit (Esco Transmissions) en Stephane Jacquemond (Twin Disc) maakten de samenwerking op de beurs in de Franse havenstad Lorient bekend.

Sterkere positie

De samenwerking is bedoeld om de Europese positie van Veth Propulsion te versterken. Esco Transmissions biedt voortaan de brede range aan voortstuwingsproducten aan zijn klanten aan.
Veth Propulsion opereert internationaal en kent een lange reeks succesvolle innovatieve producten in de binnenvaart, offshore, baggerij en voor ferry’s en sleepboten. Het Papendrechtse bedrijf ontwerpt en produceert azimuth roerpropellers, boegschroeven en maritieme elektronica en is leverancier van dieselmotoren en generatorsets.

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.