- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsZaterdag 20 januari: Banendag Veth Propulsion

  Zaterdag 20 januari: Banendag Veth Propulsion

  - Advertentie -

  Delen

  Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière in de maritieme sector? Grijp je kans tijdens de Banendag van Veth Propulsion op zaterdag 20 januari! We heten iedereen van harte welkom om kennis te maken met ons dynamische bedrijf en de vele mogelijkheden die Veth Propulsion te bieden heeft.

  Veth Propulsion is wereldwijd een toonaangevende producent van roerpropellers, boegschroeven en besturingssystemen voor de binnenvaart, zeevaart, jachtenbouw, baggerij en offshore.

  Al sinds 1951 is Veth Propulsion een begrip in de maritieme sector en daarnaast sinds de jaren 70 de drijvende kracht achter duurzame en unieke voortstuwingsinstallaties. Van origine is het een familiebedrijf dat nu deel uitmaakt van het beursgenoteerde bedrijf Twin Disc Inc. Op de locatie in Papendrecht zijn 175 medewerkers werkzaam.

  Vacatures

  Ons bedrijf groeit snel en is daarom altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze collega’s. Wij zijn een bedrijf waar iedereen elke dag met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega’s zijn betrokken, werken samen en delen een passie voor technologie.

  We streven continu naar verbetering en zijn altijd bereid een stapje extra te doen. We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten en uitstekende service, waarbij duurzaamheid steeds meer centraal staat.

  Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die bijdragen aan het succes van Veth Propulsion. Tijdens de Banendag ontdek je diverse vacatures op het gebied van Engineering, Productie, Service, Inkoop en Sales. Onze collega’s geven presentaties over onze toonaangevende producten en diensten. Daarnaast bieden we een inspirerende rondleiding door ons innovatieve bedrijf.

  Praktische informatie:

  • Locatie: Veth Propulsion, Nanengat 17, Papendrecht
  • Datum: zaterdag 20 januari 2024
  • Tijd: 10.00 – 14.00 uur
  • Aanmelden is niet nodig
  • Voldoende parkeergelegenheid op ons terrein

  Ontdek jouw potentieel en bouw mee aan de toekomst van de maritieme wereld. Kom langs op onze Banendag en ervaar zelf waarom Veth Propulsion de ideale werkplek is voor jouw ambities!

  Meer informatie over Veth Propulsion en de vacatures vind je op www.veth.net. Bellen met de HR-afdeling kan ook: (078) 615 22 66.

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -