Variatie en vernieuwing op Maasbrachter Havendagen

0

Maasbracht maakt zich op voor de Havendagen. Het tweejaarlijkse evenement, dat zijn 39e editie beleeft, vindt plaats op 28, 29 en 30 juni. Ten opzichte van voorgaande jaren is de opzet op veel punten vernieuwd. Het programma is veelzijdiger dan ooit en biedt bezoekers en deelnemende bedrijven alle ingrediënten voor ontspanning, maritiem zakendoen en netwerken.

De Maasbrachter Havendagen is het belangrijkste binnenvaartevenement van Midden-Limburg én het grootste evenement van de gemeente Maasgouw (waartoe Maasbracht behoort).

Netwerkplein

Op zaterdag 29 juni is een groots opgezette scheepvaart- en bedrijvenmarkt, van 10.00 tot 17.00 uur aan de Havenboulevard. Deze markt is gratis toegankelijk. Werven, machinebouwers en andere aanbieders van producten en diensten voor de beroeps- en pleziervaart zullen zich hier presenteren. Maar ook bedrijven uit andere sectoren zijn welkom.

Voor het eerst dit jaar krijgt de scheepvaart- en bedrijvenmarkt een Netwerkplein. Ondernemers kunnen hier onder een sfeervolle overkapping een stand huren. Een bijzondere plek om bestaande klanten te ontvangen en contact te leggen met nieuwe. Tot vrijdag 21 juni kunnen nog stands worden gereserveerd via www.maasbrachterhavendagen.nl.

Haven Fair en nostalgische kermis

Dit jaar heeft de organisatie onder de naam Haven Fair een sfeervolle belevingsmarkt aan het programma toegevoegd. Die wordt anders dan andere markten, met name door het aanbod van onder andere kleding, sieraden, tassen, lifestyle producten, vintage, streekproducten, gadgets, brocante, antiek en curiosa.

Ook nieuw op de Maasbrachter Havendagen is een nostalgische kermis met een aantal bijzonder attracties uit de jaren 30. Daaronder een fraaie bootjesmolen, een zwanenzweefmolen en één van de mooiste draaimolens van Nederland. De Haven Fair met nostalgische kermis kan worden bezocht op zaterdag 29 en zondag 30 juni. De entree is beide dagen gratis.

Topentertainment in festivalsfeer

Op de plek waar tijdens voorgaande edities het feestpaviljoen stond, wordt nu de sfeer van een ‘open air festival’ gecreëerd. Er zijn een groot vrijstaand podium, een zwevende festivaloverkapping en een foodtruckplein met gezellig zitjes.

In deze ambiance treden het hele weekend diverse topartiesten, bands en dj’s op. Zoals  Samantha Steenwijk, The Originals, Gerard Ekdom en Hard2Get.

Sireneborrel XXL

Voorafgaand aan de officiële opening van de Maasbrachter Havendagen, wordt op vrijdag 28 juni vanaf 17.00 uur een Sireneborrel XXL georganiseerd. Gastspreker op deze avond is voormalig advocaat Bram Moszkowicz. Dit netwerkevenement heeft een besloten karakter en is exclusief toegankelijk voor ondernemers uit de gemeente Maasgouw. Gratis tickets hiervoor kunnen worden besteld via [email protected] 

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.