Stokvis neemt Verhoef EMC over

0
toost na ondertekening overname Verhoef door Stokvis Groep
Begin juni zijn de contracten ondertekend. (foto Stokvis Groep)

Verhoef EMC is overgenomen door de Stokvis Group, het moederbedrijf van ADS van STIGT. Het elektrotechnische bedrijf in Sliedrecht viel voorheen onder de Bakker Groep (Bakker Sliedrecht) van Pon. Verhoef EMC zal mede worden aangestuurd vanuit ADS van STIGT maar blijft wel zelfstandig opereren.

Dave Plug, directeur bij ADS van STIGT, vertelt over de reden van de overname: “Op dit moment zien we in de markt dat de interesse voor hybride en elektrische voortstuwing serieus begint te worden en dat al onze klanten bezig zijn met verduurzaming. Niet alleen voor ons, maar voor alle leveranciers die onderdeel zijn in de power train aan boord, is het erg belangrijk om hierin mee te groeien en te kunnen voorzien in de klantwens.”

Versterken

“Op deze manier is de interesse ontstaan naar uitbreiding van het pakket dat wij aan boord willen leveren. Wij zijn blij dat we ons op deze manier kunnen versterken en dat we vanuit ADS van STIGT, Verhoef EMC en de andere bedrijven binnen de Stokvis Group onze klanten meer waarden kunnen bieden.”

Begin juni zijn de contracten ondertekend en is de overname officieel gemaakt. Edwin Naaktgeboren wordt per 1 juli aangesteld als general manager.

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.