- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeEvenementenShiplink 2024

  Shiplink 2024

  28 maart 2024, Waagnatie Expo & Events (Rijnkaai), Antwerpen

  - Advertentie -

  Delen

  Op donderdag 28 maart 2024 wordt het tweejaarlijkse Shiplink-evenement voor de 12e keer georganiseerd in Antwerpen. Shiplink is een topevenement waar de havencommunity samenkomt in een informele sfeer. Speciaal voor dit evenement zal de Waagnatie worden omgetoverd tot het Red Carpet Line Event.

  De ideale setting voor een avond vol netwerken en entertainment. Scheepsagenten en kantoren van rederijen, allemaal leden van de Antwerpse Scheepvaartfederatie, heten gezamenlijk hun klanten en zakenrelaties welkom voor een praatje, een hapje en een drankje in hun stands. Meer dan 20 exposanten kijken er naar uit om u te verwelkomen op deze Red Carpet Line-editie. Welkom aan boord!

  • Wanneer
   Donderdag 28 maart 2024
  • Waar
   Waagnatie Expo & Events (Rijnkaai) – Antwerpen
  • Toegang
   Geopend van 17.00 uur tot 23.30 uur. Shiplink is een evenement op uitnodiging. Uw uitnodiging is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • Organisatie
   Antwerpse Scheepvaartfederatie in samenwerking met Eventique.

  Binnenvaartkrant Specials

  De Binnenvaartkrant verschijnt 26 keer per jaar. Bijna de helft van de edities belicht speciale onderwerpen zoals beurzen en evenementen.
  Bekijk de eerstvolgende Specials >

  Meer informatie

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  - Advertentie -
  - Advertentie -
  - Advertentie -
  - Advertentie -

  Doelgericht adverteren

  Wilt u advies over de mogelijkheden om doelgericht te adverteren? We helpen u graag om op de juiste plek en op het juiste moment bij uw doelgroep in beeld te komen. In de papieren krant, online, of beide.