- Advertentie -
- Advertentie -
HomeRubriekGesabbelSAB-balie blijft voorals­nog open

SAB-balie blijft voorals­nog open

- Advertentie -

Delen

De wereld verkeert nog steeds in een moeilijke tijd, maar ondanks alle strubbelingen probeert iedereen er het beste van te maken. Waar de een strijdt om de ziekte te overwinnen is een ander bezig om zo goed als het gaat zijn bedrijf draaiende te houden.

Overal zijn maatregelen getroffen om zo lang mogelijk iedereen van dienst te kunnen zijn. Sommige bedrijven produceren zelfs tijdelijk andere producten dan ze normaal doen, bijvoorbeeld ontsmettingsgel en mondkapjes. Zo wordt er in een behoefte voorzien en behoed je het bedrijf voor een eventuele ondergang.

Er wordt in dit digitale tijdperk ook dankbaar gebruik gemaakt van de bestelmogelijkheden via internet. Zo beperk je het directe contact met mensen en steun je ook de ondernemers die in zwaar weer verkeren. Als je continu varende bent, dan is dit natuurlijk wat lastiger.

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te blijven is de SAB-balie, ondanks de getroffen maatregelen, voorals­nog geopend. Voor de balie is een plastic scherm geplaatst en de zitgelegenheid is iets verplaatst. Uiteraard word je gevraagd om rekening te houden met de 1,50 meter afstand die aangehouden moet worden.

We doen allemaal ons best om zo veilig mogelijk met de situatie en met elkaar om te gaan. Dus ben je verkouden, heb je keel­pijn of twijfel je over een contact dat je onlangs hebt gehad, neem dan geen enkel risico en annuleer je afspraak. Zo houden wij elkaar zo gezond mogelijk. Voel jij je goed en ben je gezond? Dan zien wij je graag op jouw afspraak.

Probeer, indien mogelijk, het bezoek aan de balie zo veel mogelijk te beperken. Als het niet dringend is, dan vragen wij jou de aanvraag via de webshop of per post te doen. De behandelde aanvraag wordt dan zo snel mogelijk per post naar je toegestuurd. Op de website vind je een ‘Corona update’-pagina, waarop je de laatste ontwikkelingen kunt volgen.

De SAB wenst je heel veel gezondheid toe voor de komende tijd. Pas goed op jezelf en op elkaar!

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -