- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsRegistratie MOCE is geopend

Registratie MOCE is geopend

- Advertentie -

Delen

Mensen die op zoek zijn naar een (andere) baan in de maritieme sector, de offshore of logistiek, kunnen zich sinds deze week registeren voor het Maritime & Offshore Career Event 2018. MOCE vindt woensdag 28 maart plaats in het WTC Rotterdam. De toegang is gratis.

Dit jaar ontvangt organisator Navingo meerdere nieuwe bedrijven die op zoek zijn naar zowel nieuw talent als ervaren professionals. Daaronder zijn Rosen Europe, Swets Group en Kenz-Figee.

 

Carrièrekansen

Daarnaast zijn er ook veel oude bekenden aanwezig. Onder meer Damen Shipyards Group, Iskes Towage Salvage, Iv-Oil & Gas, Van Oord, Boskalis, Royal IHC, Roll Group gaan 28 maart met de ruim 3.500 bezoekers in gesprek over carrièrekansen.

Naast het bezoeken van de uitgebreide beursvloer kunnen bezoekers live talkshows bijwonen op het Community Square en deelnemen aan verschillende case studies van onder andere Damen Shipyards Group en Oceanco.  Bezoekers worden uitgedaagd om een vraagstuk binnen twee uur op te lossen. Dit biedt de kans om een goede indruk te maken op de bedrijven.

 

CV uploaden

Om nog meer onder de aandacht te komen bij de bedrijven kunnen bezoekers voorafgaand aan het evenement hun cv uploaden in de database van de MaritiemeVacaturebank.nl. Zo maken ze kans uitgenodigd te worden voor een persoonlijk gesprek met een potentiële werkgever. Ze kunnen ook zelf een gesprek aanvragen.

Registreren kan hier. 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -