- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMan verdrinkt bij werk op schip

Man verdrinkt bij werk op schip

- Advertentie -

Delen

Maandag 22 januari  kwam om 11.45 uur bij de hulpdiensten een melding binnen over een man die vermist werd nadat hij aan het werk was op een schip dat op Industrieterrein Holtum-Noord in gemeente Sittard-Geleen lag afgemeerd in een zijtak van het Julianakanaal.

Tijdens de zoektocht naar de vermiste man werden duikers van de brandweer en een politiehelikopter ingezet. Het scheepvaartverkeer werd op een deel van het Julianakanaal stilgelegd.

Om 15.30 uur meldde de politie dat de reddingsoperatie was overgegaan in een bergingsoperatie. Daarbij werd een sonarboot ingezet. De arbeidsinspectie werd in kennis gesteld van het ongeval.

Aan het eind van de namiddag vond een duiker van de brandweer het levenloze lichaam van de man. Het gaat om een 25-jarige Pool. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen voor een misdrijf. Ze gaat uit van een noodlottig ongeval.

De man was maandag aan het werk op een schip. Aan boord is een helm gevonden. Het lijkt erop dat de man van het vaartuig in het water is gevallen.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -