- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOproep: stem op Groene Wens Boot

Oproep: stem op Groene Wens Boot

- Advertentie -

Delen

Beste mensen/vertegenwoordigers uit de scheepvaart,

Naast penningmeester van Koninklijke BLN-Schuttevaer IJsseldelta-Zwartewater is een andere nevenfunctie van mij penningmeester van de Groene Wens Boot. Een boot die sinds 2011 vaart in Weerribben-Wieden en speciaal is gebouwd voor mensen met een beperking én hun hele gezin of vriendengroep. Voor beheer, onderhoud en exploitatie is altijd (veel) geld nodig.

ING heeft ons geselecteerd voor een stemronde. Wie tot 10 februari in onze regio met vijf goede doelen de meeste stemmen krijgt wint € 5.000,-.  2e plek: € 3.000, 3e plek: € 2.000, 4e plek: € 1.500, 5e plek: € 1.000 (minste stemmen).

In de stemperiode kan heel Nederland stemmen op een van de geselecteerde initiatieven en dat is voor mij uiteraard de Groene Wens Boot. Graag nodig ik u uit om uw stem uit te brengen op de Groene Wens Boot. Alvast dank.

De stemprocedure is als volgt:
Ga naar: www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-exploitatie-groene-wens-boot
Links staat de toelichting, rechts het stemblokje ‘Stem op dit initiatief’. Je vult je naam en email adres in (2x), gaat akkoord met de actievoorwaarden en brengt je stem uit. Deze per email vervolgens te bevestigen. En…….zegt, mail, app het voort!!

Voor meer informatie kan er ook gekeken worden op de algemene stempagina van ING: www.helpnederlandvooruit.nl.

 

Hartelijk dank!

Roelof Huls,
Zwartsluis
penningmeester Groene Wens Boot

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -