- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBoskalis: beste derde kwartaal ooit

Boskalis: beste derde kwartaal ooit

- Advertentie -

Delen

Koninklijke Boskalis heeft een historisch goed derde kwartaal afgesloten. Na ook al een goed eerste halfjaar ligt de Nederlandse dienstverlener op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten op koers voor een van de beste jaren in zijn geschiedenis.

De bezetting van de vloot was hoog en bij alle divisies was er sprake van een toename van de omzet en het resultaat, in het bijzonder bij Offshore Energy. Het orderboek van de groep bedroeg eind september ruim 6 miljard euro.

Grootste groei bij Offshore Energy

“Met de hoge bezetting van onze vloot en de goede projectresultaten hebben we het beste derde kwartaal in onze geschiedenis gedraaid”, licht CEO Peter Berdowski toe. “Bij Dredging hebben de grote projecten in Azië, het Midden-Oosten en de thuismarkten in Europa een belangrijke bijdrage geleverd. De grootste groei hebben we gezien bij Offshore Energy, waar onze strategie, die zich zowel op de traditionele energiemarkt als op de windmarkt richt, zijn vruchten afwerpt. Onze schepen bij zwaartransport, subsea services, marine services en survey hebben het water witgevaren.”

“Bij Salvage hebben we de afgelopen maanden een aantal prominente opdrachten, waaronder de FSO Safer in de Rode Zee en de Fremantle Highway in de Waddenzee, succesvol afgerond. Al met al liggen wij op koers voor een van de beste jaren in onze geschiedenis.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -