- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsIVR congresseert in Zagreb

IVR congresseert in Zagreb

- Advertentie -

Delen

Op 2 en 3 juni vindt in Zagreb de 35e editie van het IVR Congres plaats. In de Kroatische hoofdstad discussiëren de deelnemers over het thema: De toekomst van de binnenvaart.

Onder de sprekers zijn Hugues van Honacker van de Europese Commissie, Ivan Bilic Prcic van Croatian Register of Shipping, Carri Woodburn en Shev Algama van The Shipowners’ Club, Janis Bargsten van Seafar en Remco Pikaart en David Woudenberg van Shipping Technology. Vanuit meerdere perspectieven wordt het toekomstbestendig maken van de binnenvaart in Europa behandeld: verzekeringstechnisch, juridisch, regelgeving, technologische innovatie en milieu.

Traditiegetrouw start de tweede congresdag met de algemene ledenvergadering. Na afloop is er een korte stadstour door de historische binnenstad van Zagreb volgen, waarna het programma wordt afgesloten met een lunch.

Het IVR Congres is primair bedoeld voor leden (en partners). Niet-leden mogen eenmalig als deelnemen om kennis te maken met de IVR en zijn activiteiten en netwerk. Inschrijving kan op de speciale congrespagina.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -