Nog maar paar nachtjes slapen tot Meanderkids Toernooi

0

 

De spanning op de schippersinternaten loopt op: wie leggen dit jaar beslag op de bekers bij het Meanderkids Voetbaltoernooi? Het is nog maar ene paar nachtjes slapen: op zaterdag 30 mei is het voetbaltoernooi voor schipperskinderen in Rotterdam.

Heel de voetbalminnende binnenvaart strijkt die dag neer op de velden van VVOR in Rotterdam-Alexander. Spelers, begeleiders en toeschouwers. Bijna vijftig teams doen er dit jaar mee – alles bij elkaar komen er meer dan 350 spelers binnen de lijnen in actie.

Er wordt gestreden in zeven categorieën: gemengd 6-11 jaar, jongens 11-15 jaar, jongens 15-18 jaar, meisjes 11-15 jaar, meisjes 15-18 jaar, vaders en moeders. De eerste wedstrijden beginnen om 09.00 uur.

11Meander_1

Familiefeest

Ook rondom de velden is van alles te beleven. Op en rond het horecaplein, op de springkussens, bij de kraampjes. Want Meanderkids Toernooi is op de eerste plaats een gezellig evenement. Een familiefeest ook: alle generaties zijn vertegenwoordigd. Oude en nieuwe bekenden, of die nu van het eigen internaat zijn of niet, praten langs de lijn of in de kantine bij.

Kijk op www.meanderkids.nl voor meer informatie en het speelschema.

 

11Meander_2

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.