- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNieuwe portal voor havengeld Twente

Nieuwe portal voor havengeld Twente

- Advertentie -

Delen

Havenbedrijf Twente heeft een nieuwe portal voor het berekenen en betalen van havengeld. Deze online dienst is ontwikkeld nadat de eerste portal niet goed bleek te functioneren. Het gebruikersgemak staat volgens Havenbedrijf Twente voorop; de opmerkingen en ervaringen van schippers met de vorige versie zijn hierin verwerkt.

Havenbedrijf Twente is het samenwerkingsverband van Almelo, Enschede, Hengelo, Hof van Twente en Lochem. Samen werken de gemeenten aan het bundelen en professionaliseren van alle havengerelateerde taken, spannen ze zich in om het vervoer over water te bevorderen en innovatie te stimuleren. Met eensluidende havenverordeningen, inningsverordeningen, haventarieven en een geautomatiseerd systeem voor de inning van havengelden is de regelgeving binnen de samenwerkende gemeenten geüniformeerd.

Online

www.portoftwente.com/havengelden is in de tweede week van oktober online gegaan. De eerste keer registreert de schipper zich met een gebruikersprofiel en scheepsinformatie en start de melding van havenbezoeken. Bij volgende havenbezoeken is dan een inlog met naam en wachtwoord voldoende om de registratie te starten.

Deze week zijn tien informatieborden geplaatst aan beide zijden van het Kanaal Zutphen-Enschede en het Zijkanaal naar Almelo. Gebruikers van de Twentekanalen worden bij sluis Eefde welkom geheten en vervolgens bij iedere haven geattendeerd op het nieuwe portal voor registratie van het havengeld.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

1 reactie

  1. goede morgen
    ik kom er maar niet in het portal Twente er staat het volgende woord Unauthorized geen idee wat dit betekent

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -