- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNieuwe hoofdcommissaris voor WSP Andernach

Nieuwe hoofdcommissaris voor WSP Andernach

- Advertentie -

Delen

De Waterpolitie in Andernach heeft een nieuwe hoofdcommissaris: de 56-jarige Michael Schröder. Hij is de opvolger van Norbert Scheidweiler, die in augustus met pensioen ging.  

Schröder is al sinds 1 september in functie, maar de coronapandemie noopte tot een uitgestelde inhuldiging, in klein gezelschap. Christoph Semmelrogge, voorzitter van het politiepresidium voor Operaties, Logistiek en Techniek, droeg het roer over tijdens de viering van zijn 40-jarig jubileum bij de dienst.

Van Koblenz naar Andernach

Michael Schröder werkt zelf ook al meer dan dertig jaar bij de Waterpolitie (WSP). Op 1 april 1990 begon hij zijn dienst bij de WSP in Koblenz. In 1997 verhuisde hij naar het voormalige station in Neuwied en nam daar de leiding van een dienstgroep over. Van 2003 tot 2007 werkte Schröder op het WSP-station in Mainz, waar hij ook plaatsvervangend hoofd van de afdeling was. In 2007 keerde hij terug naar het WSP-station Neuwied als plaatsvervangend afdelingshoofd. Vier jaar later kwam hij in Andernach terecht toen Neuwied werd gesloten.

Christoph Semmelrogge wenste de ervaren waterpolitieagent het allerbeste voor zijn nieuwe baan. “Met het WSP-station in Andernach heb je een interessant en vanuit waterpolitie-oogpunt zeer gevarieerd verzorgingsgebied te monitoren. Ik weet zeker dat de verantwoordelijkheid bij jou in goede handen is.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -