nieuwe breakbulkterminal in Vlissingen

0

Supermaritime gaat aan de Scaldiahaven in Vlissingen een breakbulk terminal bouwen. Met deze terminal voegt de Nederlandse groep een nieuwe activiteit toe aan haar dienstenpakket. Voor de Zeeuwse havens betekent de nieuwe terminal uitbreiding van de overslagcapaciteit van stukgoed en projectlading.

De nieuwe terminal wordt in het najaar operationeel. Op het terrein van 9 hectare aan de Scaldiahaven krijgt Supermaritime de beschikking over een kadelengte van in totaal 375 meter waar schepen tot een diepgang van14 meter kunnen afmeren.

Kloosterboer en Verbrugge
Supermaritime is al langer actief maar maakt nu nog gebruik van de terminals van Kloosterboer en Verbrugge. De lading die daar voor Supermaritime wordt overgeslagen zal nu dienen als basis voor de uitbreiding van de overslagactiviteiten op de nieuwe terminal. Voor het behandelen van de schepen zal Supermaritime onder andere gebruik gaan maken van de diensten van Verbrugge. Die zal hiervoor onder meer kranen ter beschikking stellen (met een maximale hefcapaciteit van 100 ton).

Supermaritime groep
De Supermaritime-groep heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Bedrijven binnen de groep zijn tot nu toe hoofdzakelijk actief in Afrika en Zuid-Amerika met een ruim aanbod van schip en lading gebonden activiteiten van expeditie en agentuur tot opslag, goederenbehandeling en transport.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.