NBB steunt Zeekadetkorps Nederland

0
(foto Zeekadetkorps Nederland)
Het Nederlandsch Binnenvaart Bureau (NBB) is partner geworden van het Zeekadetkorps Nederland. De organisatie hebben een 3-jarige samenwerkingsovereenkomst gesloten.

NBB sponsort Zeekadetkorps Nederland (ZKK NL) om de instroom van jong talent in de binnenvaart te ondersteunen. De ondertekening vond 12 februari plaats bij het Nova College Scheepvaart in IJmuiden. Daar was die dag de eerste Inspiratiedag voor jonge zeekadetten. In samenwerking met het Nova College liet ZKK NL de zeekadetten en kaderleden op een leuke en intensieve wijze kennismaken met de scheepvaart.

Kennismaken met de binnenvaart

Namens het NBB was bestuurslid Jaap Schuurman aanwezig om met zijn handtekening de samenwerking te formaliseren. Van de kant van ZKK NL tekende voorzitter Bart Escher de overeenkomst. Hij is blij met deze nieuwe partner: “Met onze zeekadetkorpsen leveren wij een bijdrage aan de instroom van jonge mensen, niet alleen in de zeevaart maar ook in de binnenvaart. Wij zijn dan ook blij met deze ondersteuning vanuit de branche. Deze samenwerking stelt ons nog beter in staat de jonge zeekadetten kennis te laten maken met de binnenvaart”, aldus Bart Escher.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.