Museumschip Buffel opent 15 december zijn deuren weer

0

Sinds de aankomst van de Buffel in Hellevoetsluis – op 5 oktober – werken vrijwilligers en ingehuurde technici hard om het schip weer open te stellen voor publiek. Het ramschip moest de Rotterdamse Leuvehaven om bezuinigingsredenen verlaten. Het kreeg een nieuwe plek in Hellevoetsluis.

Doordat het museumschip enkele maanden niet in gebruik is geweest was er het nodige onderhoud aan boord te doen, zoals schoonmaken, koper poetsen, nalopen en verbeteren van de technische installatie. Ook moest infrastructuur, zoals water en riolering, worden aangesloten.
Daarnaast is er een nieuwe huisstijl ontworpen voor de Buffel. Strak en klassiek is in een mooi logo verwerkt.

Feestelijke opening
Lisa Verhagen en Coby van den Berg zijn samen met een team van vrijwilligers druk met de voorbereidingen om alles op tijd gereed te hebben voor de feestelijke opening. Op zondag 15 december van 12.00-17.00 uur zal de Buffel, die ligt afgemeerd in de Vesting, zijn deuren weer openen voor het publiek. Die dag wordt omlijst met een afwisselend programma met een dj, een ballonnenwedstrijd, schminken en een optreden van een shantykoor. Bezoekers kunnen de Buffel die dag tegen een speciaal kortingstarief bezoeken.

Het nieuwe logo.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.