- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsModelbouw Groep Devel valt in de prijzen bij Havenbedrijf Rotterdam

Modelbouw Groep Devel valt in de prijzen bij Havenbedrijf Rotterdam

- Advertentie -

Delen

Onder de naam ‘Hoge Hoed’ ondersteunt Havenbedrijf Rotterdam ook dit jaar regionale organisaties. Vijftien verenigingen en stichtingen ontvangen elk 1.000 euro. Eén daarvan is Modelbouw Groep Devel.

Medewerkers van Havenbedrijf Rotterdam kunnen de organisatie waar ze in hun vrije tijd als vrijwiliger actief zijn, voordragen voor deze ondersteuning. Aan het eind van ieder jaar worden briefjes met een beknopte omschrijving daarvan in een ‘Hoge Hoed’ gedaan en vervolgens haalt de directie van het Havenbedrijf ongezien vijftien briefjes uit de hoed. Zo wordt duidelijk welke organisaties kunnen rekenen op een ondersteuning.

Maatschappelijk betrokken

Met de jaarlijkse actie spreekt het Havenbedrijf zijn waardering uit voor medewerkers die zich in hun vrije tijd actief inzetten voor de samenleving. De ‘Hoge Hoed’ past bij wat het Havenbedrijf belangrijk vindt, namelijk om maatschappelijk betrokken te zijn.

Organisaties uit de regio kunnen ook een beroep doen op het Deltaportdonatiefonds voor ondersteuning van hun activiteiten. Ook daar is het Havenbedrijf nauw bij betrokken.

Van hockey tot watersport

De andere organisaties die een bijdrage krijgen van Havenbedrijf Rotterdam zijn Hockey Club Capelle, CrossFit Vlaardingen, Sport- en Gymnastiekvereniging OKK, Stichting JINC, ZVV Pelikaan, Stichting Zwerfkatten Rijnmond, Scouting Admiraliteit Delfland, Vereniging Eerste Hulp bij Ongelukken, Kralingsche Zeilclub, Hardloopvereniging De Brugrunners, Stichting Recreatiecommissie Prima Bolnes, MHV Forcial, Atletiek Vereniging Passaat en Watersportvereniging WSV Herkingen.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

1 reactie

  1. Goede middag. Geweldig is dit en dat dit ons ook gegund is. Met dan aan Lammert den Haan van HBR voor zijn inzet. En Binnenvaartkrant voor het plaatsen van het artikel! Mvg Jan Minnaard

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -