Maasbrachter Havendagen pas in 2022

0

De Maasbrachter Havendagen worden volgend jaar niet gehouden. Ze zijn uitgesteld naar juni 2022. Door corona is het nu lastig te bepalen of en onder welke omstandigheden het in juni 2021 geplande evenement kan plaatsvinden.

Het bestuur van de Maasbrachter Havendagen heeft dat bekendgemaakt.  “Normaal gesproken zijn wij samen met onze vrijwilligers al in volle gang met de organisatie van de Maasbrachter Havendagen 2021. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk door alle onzekerheden, die het coronavirus met zich meebrengt. Is er op tijd een vaccin voor iedereen? Mogen we weer samen zingen, dansen en springen? De gezondheid van alle mensen in de gemeente Maasgouw komt op de eerste plaats.”

De organisatoren geven aan dat ze ook rekening houden met de belangen van de gemeente, de ondernemers en de sponsors: “Deze partijen zitten in onzekere tijden, waardoor we de lastige beslissing hebben moeten nemen om het evenement een jaar uit te stellen. We hopen jullie allemaal terug te zien tijdens de Maasbrachter Havendagen in 2022.”

Het gaat dan om de 40e editie.  De Maasbrachter Havendagen worden dan gehouden van 24 tot en met 26 juni.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.