- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMaasbrachter Havendagen: ook in 2024

Maasbrachter Havendagen: ook in 2024

- Advertentie -

Delen

Ook in 2024 vinden de Maasbrachter Havendagen weer plaats. Ze worden, net als andere jaren in het laatste weekend van juni gehouden: op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni. Dat heeft de organisatie onlangs bekendgemaakt.

De Maasbrachter Havendagen zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste evenement van Midden-Limburg. Ze trekken gemiddeld ongeveer 20.000 bezoekers.

Het tweejaarlijkse havenspektakel beleeft volgend jaar zijn 41e editie. Een traditie, die al sinds de vorige eeuw bestaat, waar ontspanning en maritiem zakendoen drie dagen lang hand in hand gaan.

Op vrijdag start het binnenvaartgebeuren met intocht van historische schepen uit heel Nederland. Op zaterdag is de traditionele scheepvaart- en bedrijvenmarkt en de zondag staat in het teken van de grote havenbraderie. Het weekend wordt verder gevuld met modelboten, een duiktank, een nostalgische kermis en een foodtruckplein.

Door Noud van der Zee

Delen

- Advertentie -

Meer

1 reactie

 1. Goedendag heer en of mevrouw.
  Ik had een vraag . nodigen jullie ook oude ambachten uit om te komen demonstreren.
  Als dat zo is heb ik wel belangstelling.
  Wat ik doe is houtdraaien touwslaan scheepskraam met mastkloten korfijnagels fuiken visnetten en heb een kleine taanderij .
  We vragen wel een onkosten vergoeding van 75 euro per ambacht per dag . Wilt u foto,s dan kan ik u die sturen hoor hoop op een reactie van u .
  M .V. G. Goos en Joke Waterlander.
  Uit Hoogeveen tel 06 20 85 44 71.
  We zijn wel hobbyisten dus geen bedrijf of ze hoor .

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -