- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsKanshebbers Blue Road Award zijn bekend

Kanshebbers Blue Road Award zijn bekend

- Advertentie -

Delen

De drie genomineerden voor de Blue Road Award zijn bekend: Danser Group voor hun reefer monitoring-systeem, motorschip Wantij voor de plaatsing van een Euro VI-motor en Shipping Technology voor de ontwikkeling van semi-autonoom varen.

De Blue Road Award wordt uitgereikt tijdens het Nationaal Binnenvaart Congres op 3 oktober. De organisatoren van het evenement, EICB, BVB en BTB, willen er onderscheidend talent in de binnenvaartsector mee belonen. De prijs is bedoeld als blijk van erkenning voor het feit dat de winnaar of winnares een verdienstelijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de binnenvaart in Nederland.

Op basis van de ingezonden kandidaten selecteerden EICB, BVB en BTB de drie genomineerden. De uiteindelijke winnaar zal worden bepaald door de bezoekers van het Nationaal Binnenvaart Congres. Aan het eind van het congres, dat in Diergaarde Blijdorp plaatsvindt en al helemaal is volgeboekt, wordt de winnaar bekendgemaakt.

De kanshebbers

Wie: Danser
Wat: reefer monitoring-systeem
Thema: logistiek
Waarom: transparantie in de keten versterkt samenwerking met de klant en maakt binnenvaart een (nog) aantrekkelijk(er) alternatief ten opzichte van andere modaliteiten.

Wie: ms Wantij
Wat: Euro VI motor
Thema: klimaat/lucht
Waarom: de toepassing van een EURO VI-motor heeft de weg bereid voor de toevoeging van een relatief betaalbaar alternatief ter verdere verbreding van het beschikbare palet aan toegestane vergroeningsopties.

Wie: Shipping Technology
Wat: semi-autonoom varen
Thema: digitalisering
Waarom: de toekomst van autonoom varen krijgt door de praktische invulling die hieraan wordt gegeven door Shipping Technology, een goed zichtbare kant en wordt mede hierdoor een stukje dichterbij gebracht.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -