- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsWie wint de eerste Blue Road Award?

Wie wint de eerste Blue Road Award?

- Advertentie -

Delen

Tijdens het Nationaal Binnenvaart Congres op 3 oktober zal voor het eerst de Blue Road Award worden uitgereikt. Daarmee willen de organisatoren van het evenement, EICB, BVB en BTB, onderscheidend talent in de binnenvaartsector een podium geven. De prijs is bedoeld als blijk van erkenning voor het feit dat de winnaar of winnares een verdienstelijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de binnenvaart in Nederland.

Kandidaten

Kandidaten en de reden waarom zij de Blue Road Award 2019 verdienen, kunnen tot uiterlijk maandag 23 september worden voorgedragen via www.nationaalbinnenvaartcongres.nl/award. Het kan gaan om personen, bedrijven en projecten.

Op basis van de inzendingen zullen EICB, BVB en BTB drie genomineerden selecteren. Zij krijgen de kans toe te lichten waarom ze de prijs verdienen. De uiteindelijke winnaar zal worden bepaald door bezoekers van het Nationaal Binnenvaart Congres. Aan het eind van het congres, dat 3 oktober in Diergaarde Blijdorp plaatsvindt, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie over en om aan te melden voor het congres op www.nationaalbinnenvaartcongres.nl.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -