- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMinister opent Nationaal Binnenvaart Congres op 3 oktober

Minister opent Nationaal Binnenvaart Congres op 3 oktober

- Advertentie -

Delen

De samenwerkende binnenvaartorganisaties EICB, BTB en BVB organiseren het eerste Nationaal Binnenvaart Congres. Dat vindt plaats op 3 oktober in de Rotterdamse Diergaarde Blijdorp. Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat zal het congres openen.

Minister Cora van Nieuwenhuizen. (foto Rijksoverheid)

Naast het programma met interessante sprekers zal het congres in het teken staan van ontmoetingen en interactie. In kleine groepen gaan deelnemers in discussie over vijf grote en actuele thema’s. Ook biedt het programma veel ruimte voor één-op-één afspraken tussen binnenvaartondernemers en experts in de vorm van ‘speedmeets’. “Gegarandeerd ga je naar huis met zeker vijf nieuwe contacten”, beloven de organisatoren.

Nationaal Binnenvaart Congres

Het Nationaal Binnenvaart Congres is bedoeld voor binnenvaartondernemers, binnenvaart gerelateerde bedrijven en toeleveranciers, verladers, logistiek dienstverleners, bevrachters, terminals, havens en andere geïnteresseerden.

Er komt veel af op ondernemers: energietransitie, digitalisering en autonoom varen bijvoorbeeld. Hoe zien de logistieke ketens van de toekomst eruit? Is er straks nog wel voldoende personeel? Tijdens dit congres komen al die vragen aan de orde.

The Big 5

“Gezamenlijk willen we de koers uitzetten met blik op de toekomst! Welke kant gaan we op en welke ontwikkelingen zijn kansrijk? Door het geven van de meest actuele informatie op the Big 5 thema’s stimuleren we je om je eigen pad te kiezen. De toekomst ziet er immers voor iedereen anders uit. Dat wat goed is voor de een is niet altijd passend voor de ander. Op 3 oktober helpen we je bij het ontwikkelen van je eigen visie op de meest actuele thema’s: leren van elkaar om te kijken wat bij jou past.”

Aanmelden

Via www.nationaalbinnenvaartcongres.nl kunnen belangstellenden zich aanmelden en inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte blijven van de verdere invulling van het programma, updates en de aankondiging van sprekers.

Ideeën of wensen over onderwerpen die aandacht verdienen in het programma zijn welkom, aldus EICB, BTB en BVB. Mailen kan dan naar [email protected].

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -