- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsHoogste baas vertrekt bij Rijkswaterstaat

Hoogste baas vertrekt bij Rijkswaterstaat

- Advertentie -

Delen

Na zes jaar leiding te hebben gegeven aan Rijkswaterstaat vertrekt Directeur-Generaal Michèle Blom. Ze verlaat de Rijksdienst en wordt bestuursvoorzitter van ziekenhuis Isala in Zwolle.

Secretaris-Generaal Jan Hendrik Dronkers van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is blij voor Blom: “Ik heb grote waardering voor Michèle en voor wat zij in de afgelopen jaren voor Rijkswaterstaat en het ministerie heeft betekend. Zo was zij het gezicht van IenW in tijden van droogte, en heeft zij zich ervoor ingezet dat uitvoering en beleid, in lijn met de gedachte van Kompas IenW, elkaar beter weten te vinden.”

“Na 32 jaar loyale inzet voor de Rijksdienst gaat Michele nu aan de slag in een prachtige functie in een interessante en maatschappelijk relevante sector”, aldus Dronkers. “Daar feliciteer ik haar van harte mee! Ik wens Michèle veel succes en geluk met deze stap.”

Afscheid

Zelf zegt Michèle Blom: “Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en tegelijkertijd vind ik het lastig om afscheid te nemen van de collega’s van IenW en Rijkswaterstaat. Van het werk dat wij samendoen, en vooral ook de manier waarop. Als gedreven professionals die dag en nacht klaar staan. De mooiste plek bij de Rijksoverheid ga ik verruilen voor een prachtige plek in de zorg.”

Opvolger

De Algemene Bestuursdienst start een procedure om een opvolger te vinden. Patricia Zorko neemt als plaatsvervangend Directeur-Generaal Rijkswaterstaat waar, indien die opvolger niet op tijd is gevonden. Op 10 juli 2023 begint Blom bij Isala.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -