Havenbedrijf zet zich wederom in voor organisaties

0
Ook de Hoekse Renners ontvangen 1.000 euro. (foto Havenbedrijf Rotterdam)

Havenbedrijf Rotterdam ondersteunt voor de dertiende keer vijftien regionale organisaties met elk 1.000 euro. Dat gebeurt onder de naam ‘Hoge Hoed’. Met deze actie stimuleert het Havenbedrijf personeel om zich in hun vrije tijd in te zetten voor de maatschappij.

Personeelsleden die zich inzetten bij een vereniging of organisatie kunnen een aanvraag doen voor ondersteuning. De directie heeft bekend gemaakt welke vijftien vrijetijdsbestedingen dit jaar zijn geselecteerd voor een donatie.

Betrokken

Op deze wijze komt het Havenbedrijf tegemoet aan de vele verzoeken van diverse verenigingen voor hulp. Alleen regionale organisaties waarbij personeel actief is betrokken, komen in aanmerking.

Het gaat om De Zonnebloem, Watersport Vereniging IJsselmonde, Algemene Korfbalvereniging ’t Capproen, Watersport Vereniging Union, Hockeyvereniging OMHC, Golfclub Hitland, Stichting EHBO House Team, Voetbalvereniging Koudekerk, Hoekse Renners, SVRR Vrienden van Rottumeroog en Rottumerplaat, Diamond Gym, FC Barendrecht, Stichting voor Protestants Christelijk Primair Onderwijs, VV Smitshoek en Rotterdamse Reddingsbrigade.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.