- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsJubilerende Rotterdamse Roeiers kiezen nieuwe naam

  Jubilerende Rotterdamse Roeiers kiezen nieuwe naam

  - Advertentie -

  Delen

  De Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht bestaat 125 jaar. De maatschap van Rotterdamse bootsmannen viert dat jubileum met een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl.

  Met het oog op de activiteiten in het buitenland heet het bedrijf voortaan KRVE Rotterdam Boatmen. “Een naam met internationale allure.”

  “125 jaar maken wij – als puur Rotterdams bedrijf – door weer en wind, 24 uur per dag, 7 dagen per week, de schepen vast en los in de Rotterdamse haven. Wij grijpen dit heugelijke feit aan om onze beeldvorming op te frissen en onszelf duidelijk te positioneren”, meldt de vereniging vandaag op haar Facebook-pagina.

  ‘Afmeerspecialist’

  “De KRVE opereert niet alleen in Rotterdam, maar werkt ook samen in internationale havens met onze kennis en innovaties. Mede om die reden presenteren wij u onze nieuwe huisstijl.”

  De KRVE Rotterdam Boatmen profileert zich als ‘afmeerspecialist’, en is daarmee ook internationaal succesvol. “Dit is wat we doen, dit is wat we zijn en waar we voor staan, we zijn mooring professionals. De naam voeren we in het Engels, zodat het voor eenieder direct duidelijk is wie en wat we zijn, de Rotterdam Boatmen.”

  Blauw

  De nieuwe huisstijlkleur van de KRVE is blauw. “Blauw staat voor water, behulpzaamheid, betrouwbaar, oprecht, duidelijke communicatie, efficiëntie en sympathie. (…) Na 125 jaar zijn we weer als nieuw, fris en herkenbaar.”

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -