Havenbedrijf Rotterdam steunt vrijwilligerswerk personeel

0

Zeekadetkorps Hellevoetsluis, KNRM Ter Heijde, de Kralingsche Zeilclub en Watersportvereniging IJsselmonde ontvangen 1.000 euro van Havenbedrijf Rotterdam. Onder de naam ‘Hoge Hoed’ ondersteunt het Havenbedrijf vijftien voornamelijk regionale organisaties met dat bedrag.

Met de jaarlijkse actie spreekt het Havenbedrijf zijn waardering uit voor medewerkers die zich in hun vrije tijd actief inzetten voor de samenleving. Het is de zestiende keer dat de havenbeheerder hun vrijwilligerswerk zo ondersteunt.

Andere organisaties die beloond werden zijn Brouwvereniging Rotterdam, Karateschool Buroin; Ridderkerkse Voetbalvereniging Hercules, Stichting Lokale Omroep Ridderkerk, Stichting Scouting Albrandswaard, Theaterstichting Hetebliksumkouwedrukte, EHBO Vereniging Nieuw-Lekkerland, Stichting Behoud Wipperkanon Ouddorp, Stichting Mara, Voetbal Vereniging MZC’11 en Wijk- en Speeltuinvereniging Stadspolder.

Voordragen

Medewerkers van het Havenbedrijf die zich in hun vrije tijd actief inzetten voor de samenleving, kunnen de organisaties waarvoor ze zich inzetten, voordragen. Aan het eind van ieder jaar worden briefjes met de namen van de organisaties in een hoge hoed gedaan en vervolgens haalt de directie daar ongezien vijftien briefjes uit.

Jaarlijks doet een groot aantal verenigingen en stichtingen een beroep op het Havenbedrijf voor ondersteuning. Met De Hoge Hoed komen de organisaties waarbij medewerkers actief betrokken zijn, in aanmerking voor sponsoring. Organisaties uit de regio kunnen een beroep doen op het Deltaportdonatiefonds voor ondersteuning van hun activiteiten. Ook daar is het Havenbedrijf nauw bij betrokken.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.