- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsExtra hal voor Maritime Industry

Extra hal voor Maritime Industry

- Advertentie -

Delen

De verkoop van stands voor Maritime Industry 2017 loopt goed. Nu al hebben zich 350 exposanten ingeschreven, meldt organisator Evenementenhal Gorinchem. De beursvloer op de begane grond is daarmee zo goed als volgeboekt. Door de grote vraag heeft de beursorganisatie besloten de beurs uit te breiden met een extra hal.

Maritime Industry 2017 vindt plaats op 9, 10 en 11 mei. “Met de uitbreiding van HAL 2 wordt de beursvloer groter dan ooit en geeft het ons meer ruimte voor verdieping en beleving”, aldus Evenementenhal Gorinchem in een persbericht. De beursorganisatie verwacht uit te komen op ruim 550 deelneende bedrijven. Dat zou een recordaantal zijn voor Maritime Industry.

 

Deutsche Strasse

De beursorganisatie richt – net als voorgaande jaren – voor Maritime Industry 2017 twee ingangen in. 60 procent van de bezoekers komt via HAL 2 binnen. “Door de strategische indeling zijn exposanten altijd zeker van publiek langs hun stand.” In HAL 2 bevindt zich het enige, grote horeca- en buffetterras.

Naast de uitbreiding met standruimtes, introduceert de organisatie nieuwe elementen: een speciale innovatiestraat, een Deutsche Strasse en, in samenwerking met alle betrokken partijen van The Blue Road, een open kennistheater. “Al een aantal jaar verwelkomen wij belangrijke Duitse maritieme bedrijven op de beursvloer. Dit jaar bundelen zij de krachten en geven zij inzicht en kennis over de belangrijke rol die Duitsland speelt in de maritieme sector”, aldus de organisatie.

In het open kennistheater organiseert The Blue Road op woensdag diverse sessies rond het thema Innovatie & Duurzaamheid. Het EICB verzorgt net als in 2016 een Innovatieroute.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -