- Advertentie -
- Advertentie -
HomeRubriekGesabbelEventjes genieten…

Eventjes genieten…

- Advertentie -

Delen

Na de Sinterklaastijd is het weer eventjes stilte voor de storm. Er wordt eventjes genoten van de dankbaar ontvangen cadeaus. Maar niet te lang hoor, want er wordt al weer driftig nagedacht over de kerstdagen. Diverse vragen passeren de revue. Wat moet er dit jaar op het kerstmenu staan en blijven wij dit jaar aan boord of gaan we uit?

Oh ja, wat willen Jantje, Pietje en Klaasje ook al weer graag hebben voor de Kerst? De lading moet het liefst nog vóór de Kerstdagen worden afgeleverd op de plaats van bestemming. Waar en wanneer kan ik dan het beste mijn kerstboodschappen inkopen en de kinderen van het internaat halen voor de vakantie? Om twee vredige dagen te mogen beleven gaan er vaak twee roerige weken aan vooraf.

En daar zitten we dan tijdens de kerstdagen… vaak gekleed op ons ‘Kerstbest’ en moe maar voldaan aan het kerstdiner. Eventjes de boel de boel laten en samen met je familie en vrienden genieten van dit geweldige feest. En dan? Dan ga je weer aan het werk. De boekhouding lacht je al toe in verband met de jaarafsluiting, misschien moet je nog wel een lading vervoeren en dan… dan worden er weer boodschappen ingekocht voor het volgende feest: Oud en Nieuw. Nog één keer genieten voordat je weer volop aan de slag gaat en je kansen gaat pakken in het nieuwe jaar.

Ook de SAB gaat een aantal dagen eventjes genieten van de feest­dagen. Daarom zijn de openings­tijden op sommige dagen anders dan je van ons gewend bent.

Gewijzigde openingstijden rondom de feestdagen:
Dinsdag 24 december: vanaf 15.00 uur gesloten (balie vanaf 14.00 uur)
1e en 2e Kerstdag: gesloten
Vrijdag 27 december: gesloten
Oudjaarsdag 31 december: vanaf 15.00 uur gesloten (balie vanaf 14.00 uur)
Nieuwjaarsdag: gesloten
Dinsdag 7 januari: geopend vanaf 10.00 uur

De SAB wenst je alvast heel liefdevolle kerstdagen toe en een spetterend gezellig Oud en Nieuw. Opdat je het komende jaar een gezond en succes­vol jaar mag beleven. Nee… niet eventjes, maar het héle jaar.

 

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -