- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsEuropean Maritime Day vanuit Den Helder

European Maritime Day vanuit Den Helder

- Advertentie -

Delen

Op 20 en 21 mei vindt in Den Helder de European Maritime Day Conference (EMD) plaats. De gemeente Den Helder organiseert de bijeenkomst in samenwerking met de provincie Noord-Holland, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de Europese Commissie.

De EMD is een bijeenkomst van ‘de leiders van de zee’: politici, beleidsmakers, private en publieke belanghebbenden uit heel Europa die het maritiem beleid maken of ermee te maken hebben. Dus ook voor bedrijven die actief zijn in, op of om de zee.

Online

De European Maritime Day Conference is een jaarlijks terugkerend tweedaags evenement. De editie in Cork ging vorig jaar vanwege corona niet door.

er worden meer dan 1.500 deelnemers verwacht. Door de coronamaatregelen wordt het ‘festival der zeeën’ dit jaar een volledig online evenement. Op het programma staan presentaties van Eurocommissaris Virginijus Sinkevičius, minister Cora van Nieuwenhuizen en tal van andere sprekers, maar ook beleidssessies en workshops. De presentatie is in handen van Humberto Tan en de streaming komt van theater de Kampanje in Den Helder.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -