- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeEvenementenElectric & Hybrid Marine Expo

  Electric & Hybrid Marine Expo

  18-20 juni 2024, RAI Amsterdam

  - Advertentie -

  Delen

  ’s Werelds toonaangevende beurs en conferentie voor oplossingen voor maritieme elektrificatie, het koolstofvrij maken en het terugdringen van broeikasgassen keert terug naar Amsterdam – juni 2024!

  Electric & Hybrid Marine Expo Europe zal nieuwe elektrische en hybride maritieme transport- en voortstuwingsoplossingen, wallaadapparatuur en efficiënte opkomende technologieën demonstreren om u te helpen op weg naar emissievrije scheepvaart en netto nul.

  Naast de beurs vindt de Electric & Hybrid Marine Expo Europe Conference plaats, de enige internationale conferentie gewijd aan de elektrificatie en hybridisatie van zeeschepen, samen met de bijbehorende ondersteunende infrastructuur voor havens, opladen, tanken en energievoorziening.

  Binnenvaartkrant Specials

  De Binnenvaartkrant verschijnt 26 keer per jaar. Bijna de helft van de edities belicht speciale onderwerpen zoals beurzen en evenementen.
  Bekijk de eerstvolgende Specials >

  Meer informatie

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Vorig artikel
  Volgend artikel
  - Advertentie -
  - Advertentie -
  - Advertentie -
  - Advertentie -

  Doelgericht adverteren

  Wilt u advies over de mogelijkheden om doelgericht te adverteren? We helpen u graag om op de juiste plek en op het juiste moment bij uw doelgroep in beeld te komen. In de papieren krant, online, of beide.