“Dankbaar en trots” bij opening pand Hoogendoorn

0
Dick Hoogendoorn (2e van links), verrichtte de opening samen met zijn vrouw Hanneke en hun zoons Corné en Stefan. (foto Tekst & Toebehoren)

De opening van het nieuwe bedrijfspand van Hoogendoorn Maritieme Betimmeringen en Interieurbouw trok veel publiek. Zowel op vrijdag 17 juni, toen het bedrijf in Werkendam genodigden ontving als op zaterdag 18 juni toen op de open dag alle belangstellenden welkom waren.

Bezoekers konden door het hele pand een kijkje achter de schermen nemen, onder andere in de productiehal.

Het was meteen ook de uitgestelde viering van het 60-jarig bestaan van het familiebedrijf. “We zijn ontzettend trots”, aldus directeur Dick Hoogendoorn in zijn speech. Al voegde hij eraan toe een dubbel gevoel te hebben. De nieuwbouw was immers nodig na een verwoestende brand op 2 mei 2021. Daarbij overleden drie medewerkers van een collegabedrijf, die in een van de appartementen op de bovenverdieping woonden. Voor het pand staat een gedenkteken voor de slachtoffers.

Dick Hoogendoorn bedankte alle mensen en bedrijven die hebben geholpen om binnen korte tijd de productie weer op gang te brengen en voor alle inspanningen om de nieuwbouw mogelijk te maken. “Het is ongelofelijk hoeveel steun we hebben gekregen.”

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.