- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsCoVadem-seminar: ‘Meten voor Meerwaarde’

CoVadem-seminar: ‘Meten voor Meerwaarde’

sdffd

- Advertentie -

Delen

Tijdens Maritime Industry in Gorinchem organiseert CoVadem het seminar ’Meten voor Meerwaarde – Slimmer en schoner varen’.  Dit seminar vindt plaats op woensdag 8 mei, van 10.00 tot 12.00 uur.

“Wisselende waterstanden en veranderende rivierbodems maken het vaststellen van de beschikbare waterdiepte en bevaarbaarheid van een rivier moeilijk. Bovendien heeft de binnenvaart vaker dan ooit te maken met extreme rivieromstandigheden als gevolg van klimaatverandering. Optimaal afladen en efficiënt varen wordt steeds meer een uitdaging.”

CoVadem biedt daarvoor een oplossing. Met meetapparatuur aan boord kan actuele vaardiepte informatie van verschillende metende schepen en vaargebieden in kaart worden gebracht. Daarbij worden de metingen van de toch al aan boord van veel schepen aanwezige dieptemeters benut.

Op basis daarvan “ontwikkelen we een slim systeem om continu inzicht in de actuele waterdiepten te realiseren. Zodat u schoner en slimmer kunt varen, met meer lading en minder brandstof”, beloven de initiatiefnemers.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected].

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -