- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsCoVadem maakt kans op Maritime Innovation Award

CoVadem maakt kans op Maritime Innovation Award

- Advertentie -

Delen

De genomineerden voor de Maritime Innovation Award 2017 zijn bekend:  Aqua-Logic, Kotug International en CoVadem. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens het Maritime Awards Gala op 6 november bekend gemaakt.

Dit jaar was er een recordaantal inzendingen voor de Maritime Innovation Award. Uit 24 inzendingen zijn de drie inzendingen afkomstig van Aqua-Logic, Kotug International en CoVadem geselecteerd na  een presentatie voor de jury.

Genomineerd voor de Maritime Innovation Award 2017 zijn:

Bij Aqua-Logic gaat het om een schroefwateraccelerator, die werkt op basis van een combniatie van het Bernuilli-, Coanda- en Venturie-effect. Sleepbedrijf Kotug International werd genomineerd voor het warmterecyclingsysteem dat het voor zijn eigen boten ontwikkelde. CoVadem is het project waarbij schepen gezamenlijk zorgen voor continu beschikbare, actuele en voorspelde waterdiepten voor de binnenvaart.

 

Maritime Awards Gala 2017

De Maritime Innovation Award 2017 wordt namens NMT en samen met nog vier andere Maritime Awards, uitgereikt op het Maritime Awards Gala. Het gala vindt dit jaar plaats in De Onderzeebootloods in Rotterdam.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -