- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsCBRB-bestuurslid Peter Wagemakers (63) overleden

CBRB-bestuurslid Peter Wagemakers (63) overleden

- Advertentie -

Delen

Op woensdag 9 juni is Peter Wagemakers overleden aan een hartstilstand. De directeur van riviercruiserederij Trans River Line is 63 jaar geworden.

Peter Wagemakers was sinds 2017 voorzitter van de CBRB Ledengroep Personenvervoer. “Met een groot hart voor de binnenvaart en voor de passagiersvaart in het bijzonder heeft hij zich ingezet in het belang van de ondernemers”, aldus het CBRB. “Met name op het dossier ‘Duurzaamheid en vergroening’ was Peter bijzonder betrokken. Daarnaast heeft Peter zich ingezet voor het behartigen van de ledenbelangen in de zo moeilijke Covid-19-periode.”

Inzet en betrokkenheid

De besturen en medewerkers van CBRB zijn geschokt en vol van verdriet over Peters plotselinge overlijden. “Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Agnes en kinderen Sjors, Nils en Joris en iedereen die hem liefhad. Peter was een zeer betrokken voorzitter voor de Ledengroep en in het CBRB-bestuur, een vriendelijke en lieve man. Met zijn enorme inzet en betrokkenheid heeft hij zich vele jaren ingezet voor de leden. We zullen hem ontzettend missen.”

Afscheidsdienst

De afscheidsdienst is op dinsdag 15 juni in Peters woonplaats Elst. Door corona geldt een maximale groepsgrootte en vindt in besloten kring plaats.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -