- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAftellen naar 10e editie Holland Fisheries Event

Aftellen naar 10e editie Holland Fisheries Event

- Advertentie -

Delen

De tiende editie van Holland Fisheries Event vindt plaats op 5 en 6 oktober. De visserij- en maritieme beurs op Urk is niet meer weg te denken en geldt als een economische en innovatie impuls voor de visserij en de maritieme sector.

De beurs staat onder exposanten bekend als een beurs waar je zaken kunt doen. Op Holland Fisheries Event, in de Koningshof Party & Events op Urk, presenteren zich meer dan honderd exposanten uit binnen- en buitenland.

De officiële opening wordt op vrijdag 5 oktober om 10.30 uur verricht door CDA-Europarlementslid Annie Schreijer-Pierik. Zij zal ingaan op de positie van de Nederlandse visserij vanuit Europees oogpunt.

 

Weer meer stands

Vanwege de groeiende belangstelling is het aantal stands opnieuw uitgebreid. De beursorganisatie ziet een opvallende toename van internationale bedrijven die graag hun producten en diensten presenteren aan de Nederlandse visserijsector. Er worden circa 4000 bezoekers verwacht.

“De bezoekers die op onze tweedaagse beurs afkomen zijn voornamelijk de eindbeslissers binnen het bedrijf. Op de vorige editie werden er tientallen orders gesloten en getekend in de stands. We zijn een echte vakbeurs waar we trots op zijn”, vertelt Klaas-Jelle Koffeman, voorzitter van Stichting Visserijdagen Urk, die initiator is van Holland Fisheries Event.

 

Flynth-paviljoen

Flynth adviseurs en accountants is opnieuw hoofdsponsor van Holland Fisheries Event. De A-zaal waarin het bedrijf zich al enkele edities presenteert, heeft nu de naam Flynth-paviljoen. Daar zal Flynth samen met bedrijven die betrokken zijn bij het Masterplan Duurzame Visserij de laatste innovaties en de nieuwste plannen op het gebied van visserijondernemerschap presenteren. Andere bedrijven die daar te vinden zijn, zijn onder andere Padmos, Hoekman Shipbuilding en Comint Urk.

 

Openingstijden

Holland Fisheries Event is gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden kan via www.holland-fisheries.nl.  Ook parkeren is gratis. De beurs is op vrijdag 5 oktober geopend van 11.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 6 oktober van 09.00 tot 15.00 uur.

foto’s: Holland Fisheries Event

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -